Vesti

31. Pozorišni maraton - Ko voli pozorište?

Poštovana i draga publiko, Čestitam vam profiterstvo. Pozorišno profiterstvo. Uzimanje emocija, lepote i miline. Krađu ljubavi i topline, plemenitih trenutaka i smislenog vremena. Čestitam vam prisustvo! I kolegama čestitam. Na entuzijazmu koji nije plaćen, na vremenu koje nije obračunato, na emocijama koje nemaju matematiku. Na brizi koja ...

Predstave TARTIF i KAŠTEL U JEZERU su otkazane

Obaveštavamo poštovanu publiku da su predstave TARTIF, autorski projekat Igora Vuka Torbice, zakazana za sredu, 24. maj i KAŠTEL U JEZERU, Nine Plavanjac u režiji Marjana Nećaka, zakazana za petak, 26. maj, otkazane. Ulaznice se mogu vratiti na biletarnici Narodnog pozorišta Sombor.

Otkazano je gostovanje predstave TESTOSTERON

Obaveštavamo poštovanu publiku da je gostovanje predstave TESTOSTERON, Andžeja Saramonovča u režiji Radoja Čupića, Slovačkog vojvođanskog pozorišta iz Bačkog Petrovca, zakazano za subotu, 13. maj, otkazano.

Predstava BESNILO je otkazana zbog dana žalosti u Srbiji

Obaveštavamo poštovanu publiku da je predstava BESNILO po romanu Borislava Pekića, u dramatizaciji Fedora Šilija, u režiji Borisa Liješevića, zakazana za petak, 5. maj, otkazana zbog dana žalosti u Srbiji.Ulaznice se mogu vratiti na biletarnici Narodnog pozorišta Sombor.