Vesti

TENOR NA ZAJAM na festivalu 25. Petrovački pozorišni dani

U ponedeljak, 21. septembra, sa predstavom TENOR NA ZAJAM Ken Ludviga u režiji Olje Đorđević učestvujemo na festivalu 25. Petrovački pozorišni dani u Bačkom Petrovcu. U predstavi igraju David Tasić Daf, Ninoslav Đorđević, Aleksandar Ristoski, Milijana Makević, Biljana Keskenović, Vanja Nenadić, Danica Gr...

NORVEŠKA DANAS - specijalna glumačka nagrada Sofiji Mijatović

Glumica Sofija Mijatović dobila je specijalnu nagradu žirija 7. Festivala duodrame u Topoli za ulogu Julije u predstavi NORVEŠKA DANAS Igora Bauersime u režiji Ninoslava Đorđevića.

PREDSEDNICE – prva PREMIJERA u sezoni 2020/2021.

U petak, 18. septembra, Narodno pozorište Sombor kreće u novu sezonu 2020/2021. sa pretpremijerom predstave PREDSEDNICE Vernera Švaba u režiji Jane Maričić. Premijera je zakazana za subotu, 19. septembar, na Velikoj sceni, u 20 časova. U predstavi igraju Biljana Keskenović, Ivana V. Jovanović i Milijana Makević. Scenograf predst...

PREDSEDNICE

Obaveštavamo dragu publiku da se rad na predstavi PREDSEDNICE Vernera Švaba u režiji Jane Maričić nastavlja krajem avgusta. U predstavi će igrati Biljana Keskenović, Ivana V. Jovanović i Milijana Makević.Scenograf predstve je Gorčin Stojanović, kostimograf Biljana Grgur, kompozitor Boža Obradinović. Novi datum premijere biće blagovremeno objavljen.

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA PUBLIKU

Obaveštavamo dragu publiku da, zbog novih mera Štaba za vanredne siutacije Grada Sombora sa ciljem sprečavanja širenja epidemije, otkazujemo sve predstave sa julskog repertoara. Sve kupljene ulaznice mogu se vratiti na našoj biletarnici, radnim danom i subotom od 10 do 12 i od 19 do 21 časa. Sve informacije možete dobiti na telefone 025/436373 i 062/248020.