Vesti

Premijera predstave ĆELAVA PEVAČICA se odlaže za decembar

U skladu sa novim merama i opštom epidemiološkom situacijom, Narodno pozorište Sombor odlaže premijeru predstave ĆELAVA PEVAČICA Ežena Joneska u režiji Ive Milošević. Premijera je planirana za Dan pozorišta, 25. novembra, a odlaže se za decembar. Kupljene ulaznice važiće i za novi datum premijere koji će...

PREDSEDNICE na Desiré Festivalu 2020.

Sa predstavom PREDSEDNICE Vernera Švaba u režiji Jane Maričić u učestvujemo na Desiré Festivalu 2020. u Subotici. Predstava se igra na sceni Jadran, u četvrtak, 26. novembra sa početkom u 17 časova. U predstavi igraju Bijana Keskenović, Ivana V. Jovanović i Milijana Makević.

Premijera predstave ĆELAVA PEVAČICA - Dan pozorišta; Pozorišni maraton čeka neka bolja vremena

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, Narodno pozorište Sombor iz preventivnih mera otkazuje 28. Pozorišni maraton koji je trebalo da se održi od 25. do 28. novembra 2020. godine, a premijera predstave ĆELAVA PEVAČICA Ežena ...

Važno obaveštenje

Obaveštavamo dragu publiku da usled novih mera Vlade Republike Srbije koje propisuju rad pozorišta do 21 čas, predstava KISEONIK koja je na repertoaru u sredu 18. novembra, igraće se sa početkom u 18 časova. U četvrtak, 19. novembra, umesto predstave TENOR NA ZAJAM, u 18 časova biće odigrana predstava NORVEŠKA DANAS Igora Bauersime, u režiji Ninoslava Đorđevića.

Otkazana predstava TARTIF

Obaveštavamo dragu publiku da se otkazuje predstava TARTIF, autorski projekat Igora Vuka Torbice po motivima originalne Molijerove drame, planirana u ponedeljak, 9. novembra u Srpskom narodnom pozorištu, Novi Sad kao i predstava planirana u utorak, 10. novembra u Narodnom pozorištu Sombor.